zondag 6 maart 2022

Set It Off

Wordt verplaatst | Poppunk met elektronica invloeden

€ 20,35

incl. servicekosten

Uitverkocht
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Broadside & Cemetery Sun
locatie
zondag 6 maart 2022

Set It Off

Wordt verplaatst | Poppunk met elektronica invloeden

€ 20,35

incl. servicekosten

Uitverkocht

Vanwege corona kan dit concert niet doorgaan zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om z.s.m. duidelijkheid te verschaffen. Dit kan echter enige tijd duren. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail, hierin staan ook de restitutiemogelijkheden. 

De Amerikaanse poprockband Set It Off springt meteen in het oog (en oor) door het charisma en de vocale kwaliteiten van frontman Cody Carson. Het is ook dankzij Carsons YouTube-kanaal dat Set If Off meteen een stevige fanbase had, en de besmettelijk goede muziek deed de rest. De energieke poppunk uit de beginjaren is in de loop der tijd uitgebreid met elektronica en Set It Off is nu eigenlijk mainstream en edgy tegelijk. Hun vierde album Midnight (de eerste release voor hun nieuwe label Fearless Records) verscheen in februari 2019 en is een achtbaan van rock, beats, riffs en meezingrefreinen!

Dit is het verplaatste concert van 6 april 2020 / 8 september 220 / 17 mei 2021.  Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.