Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Pandora, Park 6

Sencity Festival 2024

Hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende festival

incl. servicekosten

Sencity Festival is hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival. Dompel jezelf onder in een immersieve wereld waar dove, slechthorende én horende mensen samen muziek en cultuur ervaren. Ga op avontuur en ontdek het veelzijdige programma: van muziek tot kunst, van workshops tot spoken & signed word performances, van talkshows tot wetenschap. Proef de sfeer van ultiem geluk, gelijkwaardigheid en fantasierijke werkelijkheid!

Pak een moment en beeld je in dat je in een concertzaal staat:
Je ruikt limoen, de smaak van discodip danst in je mond en je ziet een live band samen met dove performer/muziektolk de show van hun leven geven. De trillingen van de muziek suizen door je lichaam terwijl je op de Sensefloor staat. Je gaat uit je dak met je beste vrienden en bent omringt door euforische onbekenden. De emoties van de muziek ervaar je met al je zintuigen en worden versterkt door de lichtshow en visuals. Je voelt het in je buik, kruin en vingertoppen, het intense geluksgevoel stroomt door je hele lijf. Je opent je ogen en ziet, hoort, voelt, proeft én ruikt het moment.

Houd Instagram, Facebook en de website in de gaten voor updates over het programma.

Toegankelijkheid
Sencity Festival is geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. We maken muziek op diverse manieren toegankelijk. Op Sencity Festival zijn er geen ringleidingen aanwezig, maar wel tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken. Bezoek de website van Sencity voor meer praktische informatie.

Gratis toegang tolk
Verbetert een tolk of begeleider jouw ervaring? Je kunt hiervoor een gratis ticket aanvragen via [email protected] (uiterlijk woensdag 3 april 2024).

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6