Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Pandora, Park 6

Sencity Festival 2022

Hét wereldwijd bekende zintuig prikkelende festival

Geweest

Hoe zou je favoriete liedje ruiken, smaken of voelen? Ontdek het op Sencity Festival, hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival!

Muziek ruiken en proeven, kunst horen en voelen en verhalen zien. Aromajockeys, foodjockeys, muziektolken en VJ’s nemen je tijdens Sencity Festival mee op ontdekkingstocht in een interactieve wereld waar van alles te beleven valt: van muziek tot kunst, van workshops tot (un)spoken word performances en van talkshows tot wetenschap. 17 september zet hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende festival TivoliVredenburg in Utrecht op z’n kop.

Heb je ooit bedacht hoe je favoriete liedje ruikt, smaakt of voelt? Sencity Festival is geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. Daarom beleef je hier muziek met al je zintuigen! Waag een dansje op de trillende, lichtgevende dansvloer bij de optredens van CUT_, Brass Rave Unit en Mad Girls In Town. Proef de energie! Laat de muziektolken en visuals je verrassen met de pakkende teksten van Babs en Faske. En dompel je onder in immersive live performances van KNARS en het Belgische KRANKk. Ervaar muziek als nooit tevoren!

Naast deze immersive live performances kun je dit jaar ook genieten van inspirerende sprekers, interactieve kunst, spoken word & signed word, workshops, talkshows en nog veel meer. Het programma vind je op www.sencity.nl. Houd Instagram en Facebook in de gaten voor updates.

Toegankelijkheid
Sencity Festival is geïnspireerd op doven cultuur en het niet of minder kunnen horen van muziek. We We maken muziek op diverse manieren toegankelijk. Op Sencity zijn er geen ringleidingen aanwezig, maar wel tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken. Bezoek de website van Sencity voor meer praktische informatie.

Gratis toegang tolk
Verbetert een tolk of begeleider jouw ervaring? Je kunt hiervoor een gratis ticket aanvragen via [email protected] (uiterlijk woensdag 14 september).