menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 10 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Sencity Festival 2018

22,75

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

line-up
BAZZOOKAS,
Playground Zer0 met Pat Smith (van Splendid),
TRAUDES,
Def Rap,
Three Little Clouds,
Innovation,
Kings Cross
aanvang
15:00
zaal open
15:00
locatie

De getoonde ticketprijs is inclusief servicekosten en garderobe.

Sencity Festival is hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende festival en komt op 10 maart terug naar Utrecht met een diverser en uitgebreider programma dan ooit te voren! Daarom begint het festijn niet pas ’s avonds, zoals je wellicht gewend bent, maar al om 15:00 uur.

Aan de hand van aromajockeys, foodjockeys, signdancers en VJ’s word je meegenomen in een wereld waar beleving van muziek centraal staat. Geuren en smaken versterken de emoties die de muziek teweegbrengt, signdancers vertalen muziek naar gebaar en de Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass.  Naast zintuigprikkelende muziekoptredens kun je dit jaar ook genieten van theater, inspirerende sprekers, interactieve kunst, de uitreiking van de Podiumbeest Awards, workshops, talkshows en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook lekker loungen in het festivalhart en je smaakpupillen op hol laten slaan met een divers aanbod aan food & drinks.

Laat je op Sencity Festival ook inspireren door het verhaal van de dove Turkse rapformatie DEF RAP, leer flirten in gebarentaal of breng een bezoek aan de theatervoorstelling van ArtEZ-studente Stéphanie Kersbergen - zij daagt je uit om te kijken en op ontdekkingstocht te gaan in de echte wereld. Daarnaast brengen verschillende kunstenaars bezoekers samen middels interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt.

Voor de échte feestbeesten is er natuurlijk ook een afterparty om te dansen tot in de vroege uurtjes. De Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass!

Wellicht vind je ook interessant

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

vr 1 feb 2019

Welcome to Night Vale

Welcome to Night Vale 2019 World Tour “A Spy in the Desert”

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord