Zaal open
Support act
James Watss
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Sef

Excusez Moi Tour

Geweest

De Marokkaans-Nederlandse rapper Sef ken je van De Leven, titelnummer van de film Rabat en een van de grootste Nederlandse hiphoptracks van de laatste jaren. Drukke baas Sef zat daarnaast ook nog in trio Flinke Namen en scoorde hits met The Partysquad, The Opposites en The Flexican. Afgelopen maart verscheen zijn derde soloalbum Excusez Moi, een funky (niet voor niets is de hoes een knipoog naar Prince) verzameling zomerse popnummers waar iedereen vrolijk van wordt. Ook aan de gastbijdragen (Faberyayo, Bokoesam en Willem/The Opposites) is te zien dat Sef bij de top van de Nederhop hoort!

 

Na het concert is de avond nog jong! Na het optreden van Sef doet De Cultuur een aftershow in de Pandora Foyer en kun je in onze Biergarten op vijf- en zeshoog nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten