donderdag 28 januari 2021

Seán Morgan-Rooney

verplaatst naar 30 april 2021

Verplaatst
19:45
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Seán Morgan-Rooney piano

programma

Ravel Miroirs
Stravinsky De vuurvogel
Werken van Berg en Berio
Seán Morgan-Rooney nieuw werk

locatie
donderdag 28 januari 2021

Seán Morgan-Rooney

verplaatst naar 30 april 2021

Verplaatst

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst naar vrijdag 30 april. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie.

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land. De concerten beginnen om 21.00 uur, hebben geen pauze maar wel een spraakmakende meet & greet plus drankje na afloop.

Het talent van deze intelligente, vindingrijke Ierse pianist-componist is ook in Groot-Brittannië niet onopgemerkt gebleven. Seán Morgan-Rooney was finalist van de BBC Young Musician of the Year-verkiezing. Die reputatie maakt hij nu waar tijdens de Dutch Classical Talent-tournee. Het uitgangspunt van zijn enigszins introspectieve programma is de relatie tussen natuur en menselijke ziel en tussen identiteit en voorstellingsvermogen. Daarmee heeft hij een actueel thema te pakken; het zijn werelden die maar al te vaak op gespannen voet met elkaar staan.