Zaal open
Programma

aanvang schoolconcert 1 11.00 uur
aanvang schoolconcert 2 13.00 uur
duur 45 minuten

Uitvoerenden

Gerson Bouman performance/zang:  (speelt Anansi, de spin)
Neha Akhtar performance: (speelt Mira, de mier)
Ruud van Schaik live muziek, zang, beatbox

Locatie
Cloud Nine

Schoolconcert: Sribi Switi (groep 1 t/m 4)

Een dromerige hiphop dansvoorstelling van Lloyd Company

Geweest

In een speelse droomwereld nemen twee hiphop dansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphop dansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse- als Nederlandse kinderverhalen en -liedjes.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Er vinden op 12 februari 2024 twee schoolconcerten plaats: om 11.00 en 13.00 uur

Bekijk de trailer