Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

aanvang schoolconcert 12.30 uur
duur 30 minuten + aansluitend spelen/experimenteren in het decor 

disciplines 
muziek, theater
thema’s fantasie/verbeelding, het heelal, inspiratie/kunst, muziek 
kerndoelen 34, 54, 55 en 56  

Uitvoerenden

Yung-Tuan Yu regie, spel, percussie

Locatie
Pandora

Schoolconcert: Luna (groep 1, 2, 3)

de maan voor even dichtbij

Geweest

‘In de maneschijn, in de maneschijn…’ Veel kinderliedjes bezingen de maan. Maar hoe ziet de maan eruit? Kun je de maan dichterbij halen? Percussionist Yung-Tuan Yu kan dat. Zonder woorden beschrijft ze het maanlandschap, verklaart ze de donkere vlekken en betovert ze alle toehoorders van 2 tot 102 jaar en ouder. Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf experimenteren met schaduw. Ook zijn er instrumenten om op/mee te spelen.

‘Voor het jonge publiek is het een half uurtje vrij fantaseren en associëren op de muziek en de beelden die Yung-Tuan Ku aanbiedt.’Theaterkrant

Bekijk de trailer:

Luna is een tekstloze slagwerkvoorstelling waarin live gespeelde muziek het magische beeld schept.  Language no problem.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Er vindt op maandag 6 november een schoolconcerten plaats om 12.30 uur