Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

duur 55 minuten

disciplines
muziek, theater
thema’s emoties/gevoel, familie, fantasie/verbeelding, identiteit, muziek, vriendschap
kerndoelen 34, 54 en 55 

Locatie
Hertz

Schoolconcert: Familie Vermi-Celli (groep 4, 5, 6)

Muzikale roadtrip over aanpassen en jezelf zijn

Geweest

Wat doe je als je een vreemde eend in de bijt of het zwarte schaap van de familie bent? Aanpassen of niet? Valentina lost het op en gaat op zoek naar een Best Friend Forever. Ze gaat op reis en ontmoet onderweg verschillende Goeroes van het Gevoel. Deze muzikale roadtrip is een coproductie van Theater Jaski en de Cello Biënnale Amsterdam.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-Celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cellorepertoire.

Met je klas naar dit concert? 
Utrechtse scholen kunnen zich inschrijven voor dit concert via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Komt je school uit de regio of heb je een andere vraag? Neem contact op met [email protected].