Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 8 april 2019

Schoolconcert Dr Pepper & the Crazy Groove Express | 11:30

Groep 7-8

geweest
aanvang
11:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Eric Robillard slagwerk & presentatie
Freek Koopmans slagwerk & presentatie
Stef Classens zang & gitaar
Maite van der Marel toetsen
Marco Dirne Bas
Guy Wood drums

locatie
maandag 8 april 2019

Schoolconcert Dr Pepper & the Crazy Groove Express | 11:30

Groep 7-8

geweest

Stel, je bent 10 jaar. Je zusje is net naar een concert van K3 geweest en je oudere broer gaat dit weekend naar een dancefeest in de Ziggodome... En ik dan, denk je. Precies dat dachten wij ook! Daarom komen Dr Pepper & the Crazy Groove Express naar Utrecht voor een groot meedoe-concert. Dus kom dansen als Bruno Mars op meezingers die niet meer uit je hoofd gaan. Dr Pepper slaat de mafste ritmes, duikt in de top-40, doet een muziekquiz en maakt er humoristisch theater van.

* Het concert wordt voorafgegaan door een lestraject van een aantal lessen, waarin de leerlingen de band leren kennen, de nummers, de activiteiten bij de nummers en de achtergrond van de nummers

* De nummers worden gekozen op basis van sfeer, uitstraling, maar vooral ook op onderwerp.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!