zaterdag 21 september 2019

The School of Life - Elizabeth Gilbert

Schrijfster van de bestseller 'Eat Pray Love'

geweest
13:15
zaal open
14:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 21 september 2019

The School of Life - Elizabeth Gilbert

Schrijfster van de bestseller 'Eat Pray Love'

geweest

Er zijn bij dit concert enkel zitplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Early-bird ticket: €32,50 (beperkt aantal beschikbaar)
Regulier ticket: €39,-

Elizabeth Gilbert on Finding Your Own Path

Op zaterdag 21 september ontvangen wij Elizabeth Gilbert, de schrijfster van onder andere de bestseller Eat Pray Love. Op haar eigen geestige en diepzinnige wijze neemt ze ons mee in de lessen die zij heeft opgedaan gedurende haar veelzijdige leven.

Elizabeth Gilbert staat bekend om de ontwapenende, grappige en open manier waarover ze over de grote onderwerpen uit het leven weet te vertellen. Of het nu gaat om het vechten voor vrijheid, het verliezen van een partner of het vinden van spiritualiteit.

Tijdens dit evenement maken we een reis langs de thema’s die centraal staan in haar werk. Van haar eerste boek Pilgrims, via Eat Pray Love en Big Magic tot haar nieuwste boek City of Girls. Een roman over een jonge vrouw die strijdt voor de vrijheid om zichzelf te zijn en om te kiezen voor een liefde die anders is dan anders. De verhalen van Gilbert helpen ons onze eigen route te bepalen, liefde te omarmen, onze problemen te relativeren en meer durf te tonen.

Elizabeth Gilbert is vooral bekend als de schrijver van het autobiografische boek Eat Pray Love – een bestseller waar meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht, dat vertaald is in 46 talen en verfilmd is met Julia Roberts in de hoofdrol. Daarnaast heeft ze groot succes gehad en meerdere prijzen gewonnen met haar boeken Big Magic en The Signature of All Things. Dit jaar kwam haar roman City of Girls, vertaald als Stad van meisjes (Cargo), uit en werd direct een bestseller.