menu zoeken
Naar agenda
zondag 15 april 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

The School of Life Festival

50+

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

aanvang
11:00
eindtijd
17:30
locatie

The School of Life presenteert in 2018 haar eerste festival! In één dag maak je de beste en meest populaire programma’s mee die The School of Life de afgelopen jaren heeft georganiseerd. Van talks van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers tot kleine workshops en intieme gesprekken die allemaal één doel hebben: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven. Een onvergetelijke dag met de leukste mensen, drankjes en heel veel plezier.

Bekijk hier vast het online programmaboekje inclusief blokkenschema! ?

Op het The School of Life Festival toveren we TivoliVredenburg om tot een marktplaats van ideeën en ontmoetingen waar je naar je eigen voorkeur en smaak kunt genieten van talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over werk en carrière, liefde en relaties, kalmte en rust, vriendschap en alleen zijn, zelfkennis en verdieping, creativiteit en speelsheid. We benutten de ideeën van de Grieken, de oude Chinezen en moderne filosofen, we gaan te rade bij beroemde psychologen en psychiaters en we putten uit wetenschap, kunst en literatuur om een carrousel aan perspectieven te bieden waar je je eigen gedachten aan kunt slijpen.

Kom hangen in de Tuin van Epicurus, doe een filosofische biecht over je duistere kanten, drapeer jezelf op de sofa bij Sigmund Freud en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar.

Wellicht vind je ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

di 22 jan 2019

Kansen voor naoorlogse wijken

Stad van Morgen #5

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord