The School of Life Festival - TivoliVredenburg
Naar agenda
zondag 15 april 2018

The School of Life Festival

50+

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
11:00
hertzthe school of lifefilosofiefestivalkennis

The School of Life presenteert in 2018 haar eerste festival! In één dag maak je de beste en meest populaire programma’s mee die The School of Life de afgelopen jaren heeft georganiseerd. Van talks van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers tot kleine workshops en intieme gesprekken die allemaal één doel hebben: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven. Een onvergetelijke dag met de leukste mensen, drankjes en heel veel plezier.

Op het The School of Life Festival toveren we TivoliVredenburg om tot een marktplaats van ideeën en ontmoetingen waar je naar je eigen voorkeur en smaak kunt genieten van talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over werk en carrière, liefde en relaties, kalmte en rust, vriendschap en alleen zijn, zelfkennis en verdieping, creativiteit en speelsheid. We benutten de ideeën van de Grieken, de oude Chinezen en moderne filosofen, we gaan te rade bij beroemde psychologen en psychiaters en we putten uit wetenschap, kunst en literatuur om een carrousel aan perspectieven te bieden waar je je eigen gedachten aan kunt slijpen.

Kom hangen in de Tuin van Epicurus, doe een filosofische biecht over je duistere kanten, drapeer jezelf op de sofa bij Sigmund Freud en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar.

Wellicht vind je ook interessant

za 21 apr 2018

Thinking Planet 2018

Internationaal Filosofiefestival

za 3 mrt 2018

Faal Festival

Talks, wetenschap, theater, kunst en meer

ma 16 apr 2018

Tv-series ontleed: The Walking Dead

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord