zaterdag 12 juni 2021

Sam & Julia

Eigentijdse Americana met een indie-randje

geweest

BEKIJK ONS GEHELE ROOTSPROGRAMMA HIER

20:00
zaal open
20:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zaterdag 12 juni 2021

Sam & Julia

Eigentijdse Americana met een indie-randje

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Er is een servicemail met meer informatie naar de kaartkopers gestuurd. Deze niet ontvangen? Klik dan hier voor praktische info rondom het concert. 

Sam & Julia maken eigentijdse, verhalende americana met een indie-randje. Sinds 2015 spelen ze samen en vullen ze elkaar met hun karakteristieke stemmen perfect aan. Zo stonden ze in de finale van de Grote Prijs, gingen ze mee op clubtour met Tangarine en speelden ze op Lowlands. Dat bleef niet onopgemerkt bij Tim Knol die het duo onder zijn hoede nam. Afgelopen zomer zag het duo weinig zonlicht. Met enkel een piano, een gitaar, een oude drumcomputer en een nieuwe stapel verhalen schreven ze samen aan hun eerste plaat waarvan we al voorproefjes kregen in de vorm van singles als 'Crying At The Zoo' en 'Come Home'. Nummers waarmee Sam & Julia de traditionele Americana achter zich laten en in de moderne, alternatieve hoek duiken.

Meer weten over Sam & Julia? Luister dan de vijfde aflevering van de Shelter From The Storm Podcast via deze link.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen via deze link en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

 

Zie ook

zo 24 okt 2021

Lauren Ruth Ward

Eigenzinnige en uitgesproken mix van indie en americana met een vleugje seventies-glam

do 25 nov 2021

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

do 30 jun 2022

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon