Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Sagopa Kajmer

Turkse Rapper bekend van hits als Baytar, Atesten Gomlek en Neyim Var ki

v.a. € 39,75

Bestel tickets

incl. servicekosten

De Turkse rapper/zanger/dj Sagopa Kajmer behoort tot de grootste muzikale sterren van zijn thuisland. Sagopa Kajmer laat zich inspireren door rappioniers als Run-DMC en LL Cool J en mixt die invloeden vervolgens met Anatolische melodieën om tot zijn eigen, unieke muzikale stijl te komen. Met zo’n vijftien studioalbums op zijn naam (Kağıt Kesikleri was in 2022 de meest recente) is Sagopa Kajmer inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen onder Turkse jongeren wereldwijd. Dat bewijzen ook zijn Spotify-cijfers: tracks als Ateşten Gömlek, Galiba en 366.Gün scoren rond de 50 miljoen streams!

Wil je voorafgaand aan dit concert een hapje eten? Kijk eens bij restaurant PLACE: een fusion & grill restaurant met Aziatische invloeden en vólledig halal. Dit restaurant is gelegen recht tegenover TivoliVredenburg.  

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6 

Zie ook

Kiraç

Moderne Anatolische rockartiest en dichter

Taladro

Locatie: De Helling | Turkse rap

Duman

Turkse band combineert grungy rock met Turkse folk