Programma

16:00 uur
19:00 uur
21.30 uur

Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

S10

Op een kier

Geweest

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken wordt haar meest persoonlijke verhalen. EP ‘Lithium’ werd al “de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar” genoemd. Na haar debuutalbum ‘Snowsniper’, noemde de Volkskrant S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop”. Als ultieme beloning ontving S10 voor het album vervolgens ook Nederlands meest prestigieuze muziek Edison in de categorie ‘Alternative’.

Voor aanvang van de show van s10 zal de directeur van TivoliVredenburg Jeroen Bartelse een korte speech geven over de gevolgen van de coronacrisis voor een podium als TivoliVredenburg en hoe belangrijk het is dat we in deze moeilijke tijden Nederlandse artiesten blijven steunen en een podium geven.

Op een kier
TivoliVredenburg gaat weer open, maar ‘op een kier’. Vanaf maandag 1 juni zijn er twee weken lang dagelijks op drie tijdstippen concerten voor 30 bezoekers in onze Grote Zaal. Op deze manier kunnen we weer een podium bieden aan Nederlandse artiesten en publiek verwelkomen op een veilige manier. We staan te popelen om jullie weer te ontvangen - music sounds better with you!
 


Bekijk de foto's

S10 | Op een Kier | 1 juni 2020 | TivoliVredenburg

Fotograaf: Jelmer de Haas