maandag 26 oktober 2020

Roze Ouderen Dag

Feestelijke middag met film en muziek

geweest
13:00
zaal open
13:30
aanvang
16:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
maandag 26 oktober 2020

Roze Ouderen Dag

Feestelijke middag met film en muziek

geweest

Op maandag 26 oktober vindt van 13.30 uur tot 18.00 uur de 6e Nationale Roze Ouderen dag plaats in Utrecht bij TivoliVredenburg in Cloud Nine.

Roze 50+ (het samenwerkingsverband van ANBO en COC) organiseert deze dag samen met TivoliVredenburg en Queer Film Festival Utrecht. Tijdens de middag worden twee mooie films in het teken van LHBTI ouderen vertoond. Mr en Mrs Senior Pride 2020 worden gehuldigd en er zijn muzikale optredens.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt vanwege de huidige maatregelen. Om zeker te zijn van stoelbezetting vragen we €5,- entree, die u op de dag zelf retour krijgt.

Livestream
Omdat er maar een beperkt aantal mensen aanwezig kunnen zijn bij de Roze Ouderen Dag, biedt Roze 50+ een livestream aan. Deze kunt u via de Facebookpagina van Roze 50+ bekijken.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen u graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar uw gezondheid en die van uw huisgenoten. U kunt deze gezondheidscheck op de dag van uw bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst uw groene scherm tonen. Bereid uw bezoek goed voor en lees hier wat u kunt verwachten.