Zaal open
Verwacht einde
Support act
Stijn
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

Rosa van Bommel

Nederlandstalige poëziepop

Geweest

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

Rosa van Bommel doet je dansen op de rand van ongemak en overgave. Haar Nederlandstalige poëziepop is filosofisch, activistisch en fucking vervangbaar. Gekruid met een als synth-klinkende viool, bizarre gitaarkreten, elegante baslijnen en overweldigende drums, schrift ze over de onmacht tussen sterren en systemen, over bewijsdrang, en hetgeen alles verbindt; liefde. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Wie ben jij?

Stijn heeft haar eigen etherische, magische sound gevonden op de piano. Ze schrijft liedjes in het Engels, Frans en Nederlands. Ze produceert haar eigen elektronisch parallel universum erbij. Ze durft in haar liedjes vraagtekens te zetten achter de tijdgeest, relaties tussen mensen, relaties met jezelf. Toch blijft ze zacht en liefdevol. Met haar gedetailleerde en harmonieuze esthetiek zet ze zichzelf duidelijk op de kaart. Ze laat zich onder andere inspireren door Kate Bush, Rufus Wainwright, La Femme, Billy Joel en Sylvie Kreusch.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6