menu zoeken
Naar agenda
donderdag 30 augustus 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Róisín Murphy

Queen of electropop

39,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
CUT_
aanvang
19:45
zaal open
19:00
locatie

Dit concert is inmiddels uitverkocht, maar Róisín Murphy komt ook naar naar Amsterdam Dance Event dit jaar! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Aan de twee leestekens kun je zien dat Róisín Murphy geen gewone popster is, maar een diva. De Ierse zangeres werd in de nineties bekend als de helft van het elektropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als Sing It Back, The Time Is Now en Fun For Me. In 2003 begon Murphy aan een solocarrière waarin ze jazzpop, electro, house en disco combineert tot een sound die zijn tijd ver vooruit is – zo klinkt haar tweede album Overpowered (2007) alsof het gisteren gemaakt had kunnen worden. Haar laatste album stamt alweer uit 2016, maar onlangs verscheen er nieuw materiaal! Luister 't hier. Zoals het een diva betaamt, trekt Róisín Murphy live alles uit de (kleding)kast, in een spetterende show!

De support van dit concert is CUT_! Het elektronische duo combineert pop songs met donkere alternatieve soundscapes en laat zich, naar eigen zeggen, inspireren door Flume, AlunaGeorge en Jamie XX. En dat doen ze goed, want de Amsterdammers doen zowel in binnen- en buitenland alle grote poppodia en festivals aan. Dit jaar verscheen de nieuwe ep Blind=Bliss!

Wellicht vind je ook interessant

zo 3 feb 2019

Esben and the Witch

Indierockband

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

zo 19 mei 2019

Miss Montreal

Theatershow Fu-Fu-Fu-F♥ck it

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord