zaterdag 2 juni 2018

Robin Kester + Moon Moon Moon + Vic Willems

Nachtdieren

geweest
19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 2 juni 2018

Robin Kester + Moon Moon Moon + Vic Willems

Nachtdieren

geweest

Drie acts die op het eerste gezicht niet helemaal in hetzelfde straatje zitten, maar elkaar vinden in het holst van de nacht: de muziek van Robin Kester, Moon Moon Moon en Vic Willems komt tot bloei wanneer de zon onder is. Krekels, vreemde geluiden en rondspokende lyrics, lo-fi indie en duistere ambientfolk, voor wanneer het donker is en de nachtdieren uit hun hol kruipen.

Achter Robin Kester schuilt niet alleen de persoon, maar ook een volledige band, onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten. Moon Moon Moon, de band van de uit Heerhugowaard afkomstige Mark Lohmann, valt te omschrijven als noisepop met vleugjes donkere folk en slacker-rock invloeden.

Vic Willems won met zijn innemende Nederlandstalige nummers in 2016 de Grote Prijs van Nederland. Live brengt hij persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker.

Robin Kester doet mee met Rabo Next Stage, het coachingstraject van TivoliVredenburg in samenwerking met Rabobank. Heb je de ambitie om serieus werk te maken van een carrière in de muziek? Meld je vóór 22 juni aan!