Robin Kester + Moon Moon Moon + Vic Willems - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 2 juni 2018

Robin Kester + Moon Moon Moon + Vic Willems

Nachtdieren

5,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
20:00
zaal open
19:30
club nineindielo-fi

Drie acts die op het eerste gezicht niet helemaal in hetzelfde straatje zitten, maar elkaar vinden in het holst van de nacht: de muziek van Robin Kester, Moon Moon Moon en Vic Willems komt tot bloei wanneer de zon onder is. Krekels, vreemde geluiden en rondspokende lyrics, lo-fi indie en duistere ambientfolk, voor wanneer het donker is en de nachtdieren uit hun hol kruipen.

Achter Robin Kester schuilt niet alleen de persoon, maar ook een volledige band, onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten. Moon Moon Moon, de band van de uit Heerhugowaard afkomstige Mark Lohmann, valt te omschrijven als noisepop met vleugjes donkere folk en slacker-rock invloeden.

Vic Willems won met zijn innemende Nederlandstalige nummers in 2016 de Grote Prijs van Nederland. Live brengt hij persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker.

Robin Kester doet mee met Rabo Next Stage, het coachingstraject van TivoliVredenburg in samenwerking met Rabobank. Heb je de ambitie om serieus werk te maken van een carrière in de muziek? Meld je vóór 22 juni aan!  

Wellicht vind je ook interessant

vr 1 jun 2018

INKT

Albumrelease | Combinatie van pop met klassiek en jazz in een symfonisch jasje

vr 8 jun 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Rabo Next Stage

zo 9 dec 2018

Julika Marijn: Uit Verdriet Geboren

Een zoektocht naar Helene Kröller-Müller

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord