Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
nog niet bekend
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Robert Cray Band

Spetterende blues, soul en rock door gitaarvirtuoos

incl. servicekosten

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

De Amerikaanse bluesman Robert Cray lijkt alleen maar beter te worden naarmate zijn leeftijd vordert. De blues van Cray is altijd toegankelijk geweest, zonder dat hij afbreuk deed aan de oerkracht van het genre, en dat leverde hem in de jaren tachtig twee wereldhits op: Right Next Door (Because Of Me) en Don’t Be Afraid Of The Dark. Sindsdien heeft Cray de perfecte partner-in-crime gevonden in producer/drummer Steve Jordan. Ook op Cray’s gloednieuwe album That’s What I Heard (2020) is het tweetal weer op dreef – luister maar eens naar de onweerstaanbare groove van That Man!

Meer blues, roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana, blues & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op zaterdag 9 juli 2022. In eerste instantie stond het gepland op vrijdag 3 juli 2020 en werd het eerder verplaatst naar dinsdag 20 juli 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Zie ook

George Thorogood & The Destroyers

Legendarische bluesgitarist brengt onversneden blues en rock-'n-roll