Zaal open
Aanvang
Support act
geen support
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Rob de Nijs

75 jaar jubileumconcert

Geweest

Voor dit concert zijn vaste zitplaatsen beschikbaar.

Als je in het jaar dat je 75 wordt en met je 35e theatertour door Nederland en Belgie trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, omdat Rob nog steeds liever vooruit kijkt dan achterom. Recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs: Vanwege zijn rijke oeuvre, grootste muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven en zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een grote inspiratiebron voor menig Nederlandse artiest gemaakt, aldus het juryrapport. De eminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn nieuwe theatertour dan ook alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij tal van zijn klassiekers de revue zullen passeren. Gaat dat zien! Nu het nog kan.

Er is bij dit concert een beperkt aantal rolstoeltickets beschikbaar. Bel met de kassa voor het reserveren van een van deze plaatsen (030-2314544 - ma – za 10:00 tot 18:00 uur).

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.