Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 6 juli 2018

Rival Sons

Long Beach Rock 'n' Roll with Groove, Soul & Swagger

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Ivan & The Parazole
locatie
vrijdag 6 juli 2018

Rival Sons

Long Beach Rock 'n' Roll with Groove, Soul & Swagger

geweest

De Amerikaanse rockband Rival Sons omschrijft hun muziek zelf als ‘Long Beach Rock 'n' Roll with Groove, Soul & Swagger’, en daar is geen woord van gelogen. Niet voor niets werd het viertal onder leiding van de veelzijdige zanger Jay Buchanan gevraagd als voorprogramma bij Black Sabbaths afscheidstournee in 2016/’17. Met hun splijtende bluesrock en All American-show laat Rival Sons al sinds hun oprichting in 2009 elk podium rokend achter en in de studio hanteren ze eenzelfde arbeidsethos: zomer 2016 verscheen hun vijfde album Hollow Bones, maar een nieuwe plaat is alweer in de maak!

Na dit concert is er in Pandora een nieuwe editie van Gitaardisco. Toegang is gratis. Dus blijf vooral nog even hangen!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Zie ook

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio