Rival Sons - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 6 juli 2018

Rival Sons

Long Beach Rock 'n' Roll with Groove, Soul & Swagger

32,-

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

support
Warbly Jets
aanvang
19:45
zaal open
19:00
hardrockbluespressure and timepandora

De Amerikaanse rockband Rival Sons omschrijft hun muziek zelf als ‘Long Beach Rock 'n' Roll with Groove, Soul & Swagger’, en daar is geen woord van gelogen. Niet voor niets werd het viertal onder leiding van de veelzijdige zanger Jay Buchanan gevraagd als voorprogramma bij Black Sabbaths afscheidstournee in 2016/’17. Met hun splijtende bluesrock en All American-show laat Rival Sons al sinds hun oprichting in 2009 elk podium rokend achter en in de studio hanteren ze eenzelfde arbeidsethos: zomer 2016 verscheen hun vijfde album Hollow Bones, maar een nieuwe plaat is alweer in de maak!

Na dit concert is er in Pandora Foyer een nieuwe editie van Gitaardisco. Toegang is gratis. Dus blijf vooral nog even hangen!

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Shelter From The Storm Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Wellicht vind je ook interessant

za 30 jun 2018

An Evening With Gov’t Mule

Southern rock en blues pur sang

wo 4 jul 2018

Black Rebel Motorcycle Club

Vuige garagerock

za 29 dec 2018

DeWolff

Nederlandse psychedelische rockband

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord