CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
City Park
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Rhye

Zwoele r&b-pop

Geweest

De zwoele songs van Rhye vallen op dankzij de falsetzang van Canadese producer Mike Milosh. Begonnen als duo (met de Deen Robin Hannibal) bracht Rhye in in 2013 het debuutalbum Woman uit, vol stijlvolle, perfect geproduceerde r&b. Hannibal vertrok hierna, waarmee Rhye een studioproject werd van Milosh en diverse muzikale vrienden. Op het tweede album Blood (2018) is de zorgvuldige opbouw van de tracks en het sensuele karakter gebleven, maar is er ook een wat organischere sound te horen – en een paar aanstekelijke upbeat-nummers. Onlangs heeft hij ook nog een nieuwe ep genaamd Spirit uitgebracht, waarop voortgebouwd wordt op pianoklanken.

De Amsterdamse R&B-producers Saux en Sjaak hebben hun krachten gebundeld als het elektronische indiepopduo City Park. Met intieme downtempo nummers en soepele gitaarritmes doen ze hun naam eer; het is muziek die je doet ontsnappen aan de eigen alledaagse drukte. Op de nieuwe track Nights Never End neemt het duo je door middel van trage synths mee naar de romantiek van flirterige nachten waarin je voor een bar staat, met een roes van alcohol of liefde, en eigenlijk geen afscheid wilt nemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.