Zaal open
Aanvang
Support act
geen support
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Reinbert de Leeuw speelt Satie

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Reinbert de Leeuw, dé eminence grise op het gebied van moderne muziek, is bij het grote publiek vooral bekend om zijn drie bestverkopende elpees: Satie Early Piano Works Vol. I, II en III uit 1975. De platen werden later ook als CD nog vele malen heruitgegeven – voor menig klassiekliefhebber een onmisbaar exemplaar in de collectie. De muziek die de excentrieke Franse componist aan het eind van de 19de eeuw schreef is actueler dan ooit: in deze hectische tijden is zijn spaarzame, verstilde muziek een oase van rust.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Weersomstandigheden
Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weeromstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de Hernhuttersingel aan de achterkant van het Slot. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen: Voor fietsen is er bij voetbalvereniging Jonathan plek om je fiets te stallen.

Openbaar vervoer: Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken
Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaald. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.