Bekijk alle concerten

Birds of Paradise
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Dominique Vleeshouwers percussie & electronics
Binkbeats
percussie & electronics
REDO
artistiek adviseur 
Shane
dans
Ozzy
dans
Camilla Bundel
dans
Peter Leung
regie & choreografie
Noralie
visuals

Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event
Music Miners Podcast - Performance Composing

Met Dominique en REDO (host: Leendert van der Valk)
13 maart, 19.00-19:45 uur, Pandora

Host Leendert van der Valk gaat in gesprek met percussionist Dominique Vleeshouwers en urban danser REDO, de drijvende krachten achter A New Dawn. Een gesprek over componeren, hokjes mentaliteit en hun samenwerking.

REDO x Binkbeats x Dominique

A New Dawn | Birds of Paradise

Geweest

Bekijk de foto's

Fotograaf: Sward Photography

 
Birds of Paradise: REDO x Binkbeats x Dominique | zondag 13 maart 2022 | Pandora


 
Het is niet alleen maar gepronk met de mooiste kleuren en gezang van de mooiste liederen, hier op de podia van Birds of Paradise. Je komt hier ook verleiding, betovering en verwondering tegen door middel van dans. Percussionist Dominique Vleeshouwers en danser annex artistiek adviseur REDO maken zich samen met zijn zwerm los uit de ketens van onzekerheid, verstoring en instabiliteit. Samen met dansers, muzikanten en een visual artist laten zij de realiteit buiten de deur en nemen ons mee in A New Dawn. We horen muziek van Kaitlyn Aurelia Smith, Deantoni Parks (The Mars Volta) en Hanna Benn. En on stage zien we multi-instrumentalist Binkbeats, breakdancers Ozzi & Shane, modern danseres Camilla Bundel en visual artist Noralie. De show is geregisseerd door Peter Leung en gecureerd door Frank Veenstra en Dominique Vleeshouwers. We vertrekken met dageraad, op weg naar een betere toekomst. Vlieg je mee?

Festival Birds of Paradise, van 9 t/m 13 maart. Een combinatie van indiepop, electronica, eigentijds klassiek en moderne dans. Tijdens Birds of Paradise Festival krijgen vijf gerenommeerde multidisciplinaire artiesten een residentie aangeboden voor één dag. Ze krijgen carte blanche om een exclusieve performance te maken en een uitgebreid context programma te cureren: zowel live als online. Klik hier voor meer informatie.