Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 22,35
Medebezoeker / Begeleider
Medebezoeker / Begeleider
€ 22,35
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Red Limo Quartet 

Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Red Limo Quartet, an offbeat Movie Night

v.a. € 22,35

Bestel tickets

incl. servicekosten

Filmmuziek
Het Red Limo Quartet, de vier strijkers van de big band van het tv-programma Matthijs Gaat Door, treedt uit de schaduw en combineert de liefde voor klassieke èn popmuziek met een avond vol film- en filmische muziek. Bekende soundtracks wisselen af met eigen werk dat klinkt als een film zonder beelden en zorgen voor een sfeer waarin beelden, dromen en fantasie als vanzelf de hoofdrol spelen.

Red Limo Quartet
Het Red Limo Quartet bewijst sinds de oprichting in 2006 dat een strijkkwartet en popmuziek uitstekend samengaan. Door inventief gebruik van hun instrumenten klinkt het viertal als een heuse band die swingt als geen ander. Band en musici als Kensington, Thé Lau, Blaudzun en Eddie Vetter van Pearl Jam wisten de band al te vinden voor hun concerten en theatervoorstellingen.

Matthijs Gaat Door
De laatste jaren maakte het Red Limo Quartet furore als energiek strijkersdeel van de bigband die het tv-programma Matthijs Gaat Door kleur gaf. De voorliefde voor pop en jazz komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zo vertelde violist Sietse van Gorkum in een aflevering van Matthijs Gaat Door hoe zijn opa naar Amerika emigreerde en met vele grote jazzmusici speelde.

Zie ook

Pynarello

Vrede

Bezin met Bach: Marjolijn van Heemstra

Over de Apocalyps

Nacht van de Viool

Van Jazz en klassiek tot Arabische maqam en Indiase raga