vrijdag 18 november 2016

RAUW UITGEKOOKT: Boys Noize, 2manydj's, Erol Alkan e.a.

geweest
23:00
zaal open
06:00
verwachte eindtijd
programma

Boys Noize
Erol Alkan
2manydj's
RipTidE
Joost van Bellen

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 18 november 2016

RAUW UITGEKOOKT: Boys Noize, 2manydj's, Erol Alkan e.a.

geweest

Een eresaluut aan 14 jaar opstandig feesten! De allerlaatste editie van RAUW in Utrecht... dat wordt een oerknaller van jewelste.

Joost van Bellen en Mirik Milan trekken voorgoed de stekker uit de legendarische clubnacht RAUW. Dat feit kan niet zomaar geruisloos verdampen en verdwijnen in de geschiedenisboeken. RAUW doet nog vier spetterende edities én komt met een heus RAUW-boek, waaraan iedereen zijn steentje kan bijdragen. De laatste editie in Utrecht is op 18 november in de Ronda van TivoliVedenburg.  

Na veertien jaar opstandig feesten, de kont tegen de krib te gooien en keihard beesten is het genoeg geweest. ‘RAUW is een instituut geworden. Onze clubavond die alle hokjes omver wilde trappen is anno 2016 gevangen in een keurslijf en dat voelt niet goed. Het wordt tijd om RAUW de nek om te draaien en nieuwe paden in te slaan,’ aldus Van Bellen. In het grote interview met de circusdirecteur op 3voor12 lees je meer over het hoe en het waarom.

De line-up is kortgezegd legendarisch. Niemand minder dan Boys Noize, die ooit door RAUW geïntroduceerd werd, is van de partij. De wereldberoemde broertjes Dewaele, oftewel 2manydjs, komen de gelederen in volle galop versterken. En de naam die absoluut niet mocht ontbreken staat ook al te popelen: Erol Alkan was de dj die op de allereerste RAUW ooit stond en door de jaren heen nog tientallen keren de dansvloer heeft doen ontploffen. Ook RAUW-resident RipTide en circusdirecteur Joost van Bellen gaan zeker niet ontbreken.

Verder krijgt iedere bezoeker een heus groot RAUWBOEK cadeau. De financiering van dat boek kan trouwens nog behoorlijk wat steun in de rug gebruiken. Kijk hier voor de crowdfunding via Voordekunst! We hopen van harte dat jullie een duit in het zakje willen doen voor dit prachtboek.

 

Blijf via de TivoliVredenburg / By Night Facebook
pagina
op de hoogte van ons nachtprogramma!

Zie ook