zondag 3 mei 2020

Raoul Steffani & Daan Boertien

afgelast
10:15
zaal open
11:00
aanvang
Rang 1
€ 28,-
€ 22,80
Rang 2
€ 23,-
€ 18,80
Rang 3
€ 20,-
€ 16,40

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Raoul Steffani bariton
Daan Boertien piano

programma

Mahler vroege liederen en een selectie uit de Wunderhorn-Lieder
Berg Sieben frühe Lieder
Korngold selectie uit zijn jeugdliederen
Alma Mahler Fünf Lieder

locatie
zondag 3 mei 2020

Raoul Steffani & Daan Boertien

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen van het RIVM en de overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Raoul Steffani en Daan Boertien wonnen afgelopen seizoen de Publieksprijs van de Dutch Classical Talent Tour & Award. Volkomen terecht, want Raoul Steffani pakte het publiek in met zijn warme, poëtische en lyrische stemgeluid. Het zou zomaar kunnen dat je hem over een paar jaar alleen nog kunt horen in Wenen, Londen of New York, dus dit is een uitgelezen kans om hem op zondagochtend in Utrecht te horen. Steffani heeft een voorliefde voor het liedrepertoire, waarbij hij ook minder bekende liederen laat horen. Alban Bergs Sieben frühe Lieder, met titels als Nacht, Die Nachtigall en Liebesode, worden voor het eerst gezongen door een mannenstem.

 

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook