Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 65,50
Regulier + Diner
€ 94,-
Rang 2
Regulier
€ 62,50
Regulier + Diner
€ 91,-
Rang 3
Regulier
€ 59,50
Regulier + Diner
€ 88,-
Inclusief servicekosten.
Support act
nog niet bekend
Locatie
Grote Zaal

Randy Newman

An evening with Randy Newman

v.a. € 59,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Bij dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen. 

Het is ruim 50 jaar geleden dat zijn debuutalbum verscheen, maar de Amerikaanse singer-songwriter Randy Newman is nog steeds relevant. Dat bewees hij maar weer met zijn meest recente plaat Dark Matter (2017), waarop hij de wereld van nu fileert op de fijnzinnig-satirische wijze die alleen Newman beheerst. Behalve om zijn teksten wordt hij ook geroemd om zijn arrangementen – niet voor niets kreeg hij 20 Oscarnominaties voor de talloze filmsoundtracks (onder meer Toy Story) die hij schreef. Een monument van de betere popmuziek!

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van te voren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Dit is het verplaatste concert van zondag 10 april 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Filmconcert King of Kings

Orgelmuziek