zondag 2 mei 2021

Rachel Podger & Christopher Glynn

Wordt verplaatst

Verplaatst
uitvoerenden

Rachel Podger viool
Christopher Glynn klavecimbel en fortepiano

programma

Aanvang 11.00 uur (uitverkocht)
Zaal open 10.00 uur
Verwachte eindtijd 12.00 uur

Aanvang 13.30 uur
Zaal open 12.30 uur
Verwachte eindtijd 13.30 uur

Mozart Sonate in KV 303; Sonate in Es KV 380
C.Ph.E. Bach Sonate in c

locatie
zondag 2 mei 2021

Rachel Podger & Christopher Glynn

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit concert isvanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19)verplaatst van zondag 18 oktober naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats, om 11.00 uur en om 13.30 uur. Ticketkopers worden hierover geïnformeerd.

Rachel Podger geldt als vooraanstaand vertolker van muziek uit de Barok en de klassieke tijd. De Britse, die nu voor het eerst optreedt in TivoliVredenburg, won in 2015 als eerste vrouw de prestigieuze Royal Academy of Music Bach Prize. Haar opnamen van Vivaldi’s De Vier Jaargetijden en Bachs Cellosuites ontvingen lovende recensies. Nu heeft Rachel Podger haar krachten gebundeld met pianist en Grammy-winnaar Christopher Glynn voor de uitvoering van een aantal bijzondere Mozartsonates.