Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

15.00 – 15.30 JESPER
16.00 – 16.30 Mart Oosterhoff
17.00 – 17.45 Guilty Pleasures
17.45 – 19.30 Dj Mees Javois
19.30 – 20.15 Andrew Laureth
21.00 – 21.45 LUCIA
22.30 – 23.15 Lowaddicts
23.15 – 01.00 Dj Mees Javois

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

De 20-jarige JESPER trap deze dag af met zijn catchy popmuziek van Nederlandse bodem. Verwacht nummers vol energie, maar ook rust en ook bezinning en een goede booschap.

Mart Oosterhoff bestormt de drempel van volwassenheid en belicht in zijn liedjes alle kanten van verliefd zijn. Geniet bij zijn muziek van pop met een jazzy feel.

Bij Guilty Pleasures zing je de liedjes die je, inderdaad, met recht Guilty Pleasures mag noemen. Ze zingen stuk voor stuk liedjes die je alleen hoort in de karaokebar of de op de grootste meezingfeesten. Want bij hen staat een groot feest op nummer één!

Mees Javois won als dj dit jaar de voorronde van Kunstbende Utrecht en werd zelfs tweede in de landelijke finale. Hij draait voornamelijk house en tech house.

Een mix van pop verenigt met de sfeer van Braziliaanse muziek, dat geleid wordt door het akoestische geluid van de gitaar is wat je kunt verwachten van de Braziliaanse Andrew Laureth. De eerste akkoorden die hij speelt nemen je gelijk mee op een reis langs prachtige melodieën en rijke composities.

LUCIA is een Nederlandse soul en jazz singer-songwriter, ze schrijft al sinds kleins af aan nummers over persoonlijke situaties en gevoelens. Met een old skool big band sound creëert ze een frisse hap adem in combinatie met een melancholiek gevoel.

Een krachtige, warme, elektronica-act die beweegt tussen house, pop en trip-hop, is wat je kan verwachten van Lowaddicts. De typische Lowaddicts-ambiance zorgt voor zowel de behoefte om te dansen als voor het gevoel van wegdromen op een warme zomeravond. Wegens ziekte is het optreden van Lowaddicts helaas afgelast.