Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

15.00 – 15.40 The Ennrons
16.00 – 16.30 Sanne en de Manne
17.00 – 17.45 Saman
17.45 – 19.30 Dj Mees Javois
19.30 – 20.15 Dexter Saint Jock
21.00 – 21.45 Selma Peelen
22.30 – 23.15 Red Forest
23.15 – 01.00 Dj Mees Javois

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We starten de dag met The Ennrons, een akoestisch power-pop duo uit Haarlem. Hun grootste invloeden zijn de rock en ritmische popbands uit de jaren 60 en 70. Hun nummers doorkruisen genres als folk, rock, pop, americana en singer-songwriter. Verwacht een intiem en gepassioneerd optreden.

Sanne en de Manne spelen sinds kort samen en focussen zich vooral op covers van soul/RnB en pop nummers. Ze hebben een passie voor muziek en willen dit graag met anderen delen!

Een koor voor een door Utrechters; Saman. Zij brengen sfeer naar het podium en daaromheen. Ze zingen ‘Saman’, wat oud Germaans is voor samen.

Mees Javois won als dj dit jaar de voorronde van Kunstbende Utrecht en werd zelfs tweede in de landelijke finale. Hij draait voornamelijk house en tech house.

De vierkoppige band Dexter Saint Jock uit Bladel keert terug naar onze Open Stage. Ze halen voor hun pop/rock nummers inspiratie uit de (post-)grunge van de jaren 90, vermengd met helden van nu.

Selma Peelen imponeert met haar krachtige stem en sterke melodieën, ze neemt je mee in een gevoel van melancholie, met daarbij een gezonde dosis van woede en razernij waarin je helemaal kunt verdwijnen.

Als laatste staat de theatrale Blokeblues sensatie uit Enschede, Red Forest, op het programma. Met een knipoog naar Oudhollandse & Britse invloeden brengen deze ludieke liedjes vreugde en betovering naar het publiek.