Aanvang
Verwacht einde
Programma

13:00 – 13:35 The Mockingbirds
14:00 – 14:35 Enlight the Night
15:00 – 15:35 Jua
16:00 – 16:35 KY.
17:35 – 19:00 Dj Amir Scally
19:00 – 19:40 Vocal Venture
20:00 – 20:40 Intuition
21:15 – 22:00 Braca
22:30 – 23:15 She’s on Mars
23:15 – 01:00 Dj Amir Scally

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de kerstvakantie

Geweest

Het is zover: de zevende editie van de Rabo Open Winter Stage! In de kerstvakantie gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen 85 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We trappen het weekend af met The Mockingbirds. En hoe je zaterdag beter te starten dan met mooie luistermuziek? Laat je meevoeren in het verhaal dat dit viertal verklankt.

De twee oud collega's van duo Enlight The Night bewijzen de muzikale vruchtbaarheid van een oud-samenwerkingsverband. Vanmiddag presenteren zij de vruchten hiervan in eigen werk.

We blijven in intieme sferen met singer-songwriter Jua. Met een open blik bezingt ze het leven, buiten de kaders van één genre: liefhebbers van pop en country kunnen hun hart ophalen.

Ook singer-songwriter KY. betreedt het podium. Gewapend met enkel zijn rauwe stem en gitaar toont hij zich kwetsbaar. Een beetje Tamino maar dan anders.

Ze passen maar net op ons podium met 20 vrouwen, maar we verwelkomen ze graag: Vocal Venture. Dit koor verspreid de kracht van gospel, pop en wereldmuziek; bekend en minder bekend werk met een eigen insteek.

De 8 vrienden van Intuiton brengen de verklanking van aanstekelijk speelplezier naar onze centrale hal. Vanmiddag delen ze hun reggae-songs met de wereld, beginnend in Utrecht.

Braća is de Bosnische vertaling van broers. Het gelijkname duo, bestaande uit de broers Seppe en Lander, brengt moderne folksongs ten gehore.

De dag afsluiting is aan vrolijke noot She's On Mars, wie hun naam eer aan doet met een eigenzinnige omschrijving: 'akoestische wave met een punch'. Hoe dat klinkt? Kom luisteren!

Amir Scally draait met zijn dj-set de middag en avond aan elkaar.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.