Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

13:00 – 13:30 Celeste Liberty
14:00 – 14:30 Danique van Oort
15:00 – 15:30 Rosa Beijnes
16:00 – 16:30
Yarima Carina
17:00 – 17:40 Joey Boss
17:40 – 19:00 Dj Jan de Kruiff
19:00 – 19:40 JOLENE
20:10 – 20:50 Devlaux
21:30 – 22:20 Lowaddicts
22:20 – 23:00 Dj Jan de Kruiff

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We trappen de laatste dag af met Celeste Liberty en haar romantische, doch sentimentele, luisterliedjes die een mix van country-, folk- en popmuziek zijn, waarin onderwerpen als liefde, volwassen worden, persoonlijke ontwikkeling en wanderlust de boventoon voeren.

Danique houdt zich met van alles bezig, van zingen tot dansen en acteren. Maar vanavond zal ze haar zangkunsten met ons delen.

In Rosa Beijnes haar muziek vertaalt ze de emoties die je door het leven heen ervaart naar melodieën. Het moet een uiting en bevrijding zijn van gebeurtenissen die we meemaken, waarbij we iets langer zullen stilstaan.

Yarima Carina & Next Gear neemt je mee in nummers over persoonlijke ontwikkeling, seksualiteit, afgelegde reizen en zelfliefde.

Samen met zijn gitaar, keyboard en loopstation staat Joey Boss klaar om een onvergetelijke sfeer te creëren op het podium.

Zowel de middag als de avond zal dj Jan de Kruiff vol draaien met zijn dj-set.

JOLENE is een emotionele fragiele songwriting machine die je meeneemt in haar eigen ‘’coming of age love story’’. Met haar Zweeds geïnspireerde elektronische pop songs laat ze je dansen, huilen en geliefd voelen.

Met zijn melancholische, troostende en oprechte sound weet de Amsterdamse Devlaux beter bekend als Angelo Anches harten te veroveren.

Een krachtige, warme, elektronica-act die beweegt tussen house, pop en trip-hop. De typische Lowaddicts-ambiance zorgt voor zowel de behoefte om te dansen als voor het gevoel van wegdromen op een warme zomeravond.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.