Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

13:00 – 13:30 Bojonne
14:00 – 14:30Tardigrade
14:00 – 14:30 Claire Hartzuiker
15:00 – 15:30 Marieke Schenk
16:00 – 16:30 Mart Oosterhoff
17:00 – 17:40 Maaike Girardin
17:40 – 19:00 Dj Duaux
19:00 – 19:40 Turmoil
20:10 – 21:00 Spot on
21:30 – 22:30 The High Rollers
22:30 – 00:00 Dj Duaux

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

Soms in het Engels en soms in het Nederlands, maar één ding staat vast de muziek van Bojonne is kwetsbaar en oprecht, soms fragiel, maar altijd spreekt er kracht uit haar woorden.

Tardigrade is een jonge indie band met dromerige eerlijke liedjes. Muziek die de misfits en coolkids samenbrengt, waarbij de kracht van emotie, intimiteit en vrijheid worden samengebracht door melodieuze gitaarriffs, zoete grungy ritmes en een stem die recht tot de ziel spreekt. Het optreden van Tardigrade is afgelast en wordt vervangen door Claire Hartzuiker.

De eigen sound van Claire Hartzuiker komt doordat de nummers meerstemmig gezongen en haar hoge stembereik een elfjesachtige sound heeft die ze op verschillende manieren terugkomt.

Schrijven vanuit haar hart is wat Marieke Schenk het liefste doet, hieruit ontstaan pop songs met haar eigen draai.

Voor popliedjes met een jazzy feel ben je bij Mart Oosterhoff aan het juiste adres. Zo zullen er deze avond voornamelijk liefdesliedjes voorbij komen.

De Nederlands-Canadese Maaike Girardin nodigt je uit om haar fysieke en emotionele reizen opnieuw mee te maken, maar dan nu via haar poëtische teksten en folky gitaarspel.

Misschien ken je ze wel al van Thuishaven maar ook hier zal het duo Dj Duaux je meenemen in verschillende types van house in zowel de middag als in de avond.

Met een set variërend tussen Folk songs en energieke Rock N’ Roll brengt de jonge bang Turmoil de Americana en Roots klanken uit de US naar Nederland.

Door individuele ervaringen in verschillende muziekstijlen heeft Spot On een eigen stijl weten te creeëren. Hier en daar is een hint van Marcus King en Jordan Rakei te horen.

The High Rollers is met je zonnebril op, je haren in de wind, een handje aan het stuur en de andere hangend over het portier van je Ford Mustang cabrio over route 66. Rock and roll met een ‘silver lining’ van Blues en Country.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.