Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

13:00 – 13:30 Mohamed & Hanneke
14:00 – 14:30 Christian Kuitert & De Hoop
15:00 – 15:30 Divya Kohli
16:00 – 16:30 
Joash
17:00 – 17:45 Grupo Não Me Toques
17:45 – 19:00 Dj Sam Rose
17:45 – 19:00 Dj Jan de Kruiff
19:00 – 19:40 Ismene
20:15 – 21:00 Kush Band
21:30 – 22:30 Photo Morgana
22:30 – 23:30 Dj Sam Rose

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

Mohamed en Hanneke brengen Europese popmuziek en Arabische muziek samen. Toen ze elkaar tegen kwamen, kon Mohamed nog geen Nederlands en amper Engels. Toch besloten ze samen muziek te maken, want muziek verbindt en heeft een eigen taal.

Christian Kuitert & De Hoop nemen je mee in een mix van Nederlandse fluisterrock, badkamerblues en probeerpop. Samen met bassist Ward Bruning en gitarist Jesse Hollestelle spelen ze muziek met een boodschap en af en toe een knipoog.

Singer-songwriter Divya Kohli schrijft over gebeurtenissen in haar dagelijksleven die haar inspireren. De uitkomst zijn pop-nummers met folk invloeden.

Met een combinatie van herkenbare teksten en melodieuze popachtige gitaarpartijen, verpakt zanger en producer JOASH de liefde, verbinding en realiteit in zachte akoestische nummers. Hij mixt singer-songwriter met een vleugje blues en country.

Grupo Não Me Toques speelt Braziliaanse Choro en Balkanfeestmuziek. Door het gebruik van meerdere instrumenten komen verschillende stijlen met hun eigen klankleur tot uiting.

Dj en producer Sam Rose begon al van jongs af aan met het maken van muziek. Van drummen is hij overgegaan in het maken van elektronische muziek. Inmiddels heeft hij meerdere remixes op zijn naam staan en werkt hij aan zijn eerste singel! Het optreden van Sam Rose is afgelast en wordt vervangen door dj Jan de Kruiff.

De Utrechtse singer-songwriter Ismene heeft een akoestische sound met folk en county invloeden. Artiesten als Jackson Browne, Joni Mitchell en Fleetwood Mac zijn van jongs af aan een inspiratie geweest, en dat is terug te horen in haar repertoire.

De internationale groep Kush Band speelt een unieke mix van van Sahara-blues, Afrobeat, Reggae en Soefi-muziek. Maar het is vooral heel dansbare muziek, waarbij vanaf de eerste beats niemand stil blijft zitten.

Atmosferisch, experimenteel, emotioneel en dynamisch: dat zijn woorden die Photo Morgana het beste beschrijven. Ze schrijven synth-based tracks met teksten die veel betekenis hebben voor hunzelf.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.