Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

13:00 – 13:30 Claire Hartzuiker
14:00 – 14:30 Mup ’n Lola
15:00 – 15:30 Merel en Nienke
16:00 – 16:30
May Evans
17:00 – 17:45 ETA Chris Bischop
17:45 – 19:00 N.t.b.
18.30 – 19.10 Lola’s Basement
19.40 – 20.25 Reyck
20.55 – 21.55 Lizet Aviva

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

De eigen sound van Claire Hartzuiker komt doordat de nummers meerstemmig gezongen en haar hoge stembereik een elfjesachtige sound heeft die ze op verschillende manieren terugkomt. Het optreden van Claire Hartzuiker is verplaatst naar zaterdag 7 januari.

Mup ‘n Lola maken songs met herkenbare maar originele teksten en melodieën die zijn geïnspireerd door pop en jazz. First dates, break-ups en fomo, zijn de thema's waar zangeres Leonie je met haar sprookjesachtige jazz stem mee in vervoering brengt, terwijl Michiel dit alles versiert op gitaar.

Merel en Nienke brengen nummers uit het pop verleden en heden tot leven. Door de combinatie van country en pop invloeden creëren zij een eigen unieke draai aan de nummers.

Singer-songwriter May Evans kenmerkt zich door haar storytelling met persoonlijke, Nederlandstalige teksten op neo-soul en RnB muziek. Haar heldere stem vloeit moeiteloos samen in zowel de funky grooves van de soul als de breekbare ballads met popinvloeden.

ETA Chris Bischop groeide op met het luisteren naar Elvis-muziek en de artiest die hem beïnvloedde. Hij vindt inspiratie in Panama City Beach Florida, waar hij opgroeide. Zijn muziek maakt hij representatief voor Elvis en zijn generatie.

Vol overgave brengt de 5-koppige pop-rockformatie Lola’s Basement de in de kelder geschreven liedjes via het podium naar buiten. Via de aanstekelijke teksten en melodieën weet de band je te raken en kun je niet stil blijven staan!

Reyck is een jonge Nederlandstalige popband. Met scheurende gitaren, catchy hooks, beukende drums en dansbare bas die worden vertaald van hun eigen belevingswereld naar muziek.

De muziek van Lizet Aviva is net als water.  Het neemt je mee in een kabbelende stroming, maar het sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. Soms een duidelijke weerspiegeling, soms een waas.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.