Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

14.00 – 14.30 Hendrikse
15.00 – 15.30 Milan
16.00 – 16.30 Erick Detremain
17.00 – 17.45 Septiembroeders
19.00 – 19.45 Pimiento

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Gratis

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We beginnen de dag met Hendrikse, een singer-songwriter met een passie voor blues, rock en americana. Zijn blues album ‘A good day for the blues’ werd in 2022 genomineerd voor een Dutch Blues Award.

MilansMelodie is een ervaren Nederlandse singer-songwriter. Hij begeleid zichzelf al ongeveer een jaar of 10 op de piano en is sinds ongeveer 3 jaar serieus bezig in een kleine studio. Dit doet hij met enorm veel plezier!

Gitaarvirtuoos Erick Detremain speelt eigen geschreven nummers die gebaseerd zijn op het dagelijks leven. Al sinds zijn 17e is hij bezig met gitaarmuziek en dat kun je horen!

Houd je van bekende jazzstandards? Dan zit je met de Septiembroeders helemaal goed. Ze spelen onder andere Night & Day, Naima, Perdido, maar ook eigentijdse jazz. Geniet van de tweeklank van de mannelijke zang en sax, die de handtekening vormen van deze formatie.

Pimiento is een complete salsaband van maar liefst tien man! Ze spelen op festivals en salsafeesten. Verwacht stevige salsa, feestelijke merengue en zwoele bolero’s!