woensdag 27 november 2019

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

20:00
aanvang
22:20
verwachte eindtijd
programma

20:00 – 20:40: W o l k e
20:50 – 21:30: Pattiwael & Nanuru
21:40 – 22:20: Maite & Pinar

locatie
woensdag 27 november 2019

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede en vierde woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk.

W o l k e stelt je op je gemak met haar warme stem en sferische songs. Die bieden een geruststellende kijk op de werkelijkheid, en doet je verlangen naar meer. Ze brengt een gelaagd geluid, weliswaar in haar eentje, maar gepaard met een loop-station, basgitaar en haar stem.

Dat muziek een universele taal is bewijzen Mirjam pattiwael en Pieter Nanuru in hun veelal intieme concerten in kleine setting, met songs die weten te raken. In hun songs valt een knipoog naar het werk van Joan Bazes en Joni Mitchell te herkennen. Verwacht warm, integer en persoonlijk werk.

Muzikaal duo Maite van der Marel & Pinar Dönmez presenteert de vruchten van een maakproces waarin experiment een grote rol speelt. De songs in het Turks, Engels of Nederlands bieden inzicht in hun onderzoek naar de emotie en ervaring die gepaard gaan met de facetten van het leven, in een mix van akoestisch met elektronisch.

Wil jij optreden op Rabo Open Stage? Meld je aan! 

Zie ook