Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 12 september 2018

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

geweest
aanvang
20:00
verwachte eindtijd
22:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

woensdag 12 september 2018

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

geweest

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk. Meer informatie over de Rabo Open Stage vind je op deze pagina.

20.00 – 20.40 uur – ROOS
20.50 – 21.30 uur – Coen Teeuwen
21.40 – 22.20 uur – Dineke Op Den Dries

ROOS is een 18-jarige student uit Utrecht die vorig jaar begon met het eigen maken van bestaande hits. Geïnspireerd door vele artiesten waaronder Eefje de Visser en Vance Joy schrijft ROOS nu Nederlands- en Engelstalige nummers waarin jazz en pop invloeden terug te vinden zijn. Haar eigen muzikale experimenten omvatten de dagelijks stress van school, liefdesverdriet, het najagen van dromen en andere ‘middernacht gedachten’.

Coen Teeuwen begon op 19 jarige leeftijd met gitaarspelen, zingen en liedjes schrijven. Hij raakte geïnspireerd door artiesten als Bruce Springsteen, Glen Hansard en Passenger. Zijn intieme Nederlandstalige luisterliedjes, waarbij hij zichzelf begeleid op gitaar, gaan over persoonlijke themas’s als liefde, eenzaamheid en hoop.

Na jarenlang van liedjes zingen en meetokkelen, heeft Dineke sinds een jaar ervoor gekozen om ook zelf liedjes te gaan schrijven. Haar liedjes geven je een kijkje in haar gedachten en laten je nadenken over hedendaagse gebeurtenissen. Dineke schrijft in het genre indie/folk/pop en neemt een groot voorbeeld aan artiesten als Noah Gundersen, Chris Ayer en Judy Blank.

Zie ook

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

di 21 mei 2019

IJzersterke Soundtracks

Noord Nederlands Orkest & Anna Drijver

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord