menu zoeken
Naar agenda
woensdag 13 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

aanvang
20:00

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk. Meer informatie over de Rabo Open Stage vind je op deze pagina.

Pepijn Spijkerman

Groove. Dat is eigenlijk het enige waar het om draait bij Pepijn Spijkerman. Alles binnen de lijnen van een popsong, maar de groove staat centraal. Je moet er in kunnen kruipen, drie minuten ergens anders kunnen leven. Catchy. De tweede pilaar waar het huis op staat. De omlijsting van de eerder genoemde groove. ‘Ik vind een catchy hook zo ontzettend leuk. Ik doe niets liever dan iemand naar huis sturen met een nieuw melodietje om te fluiten’, zegt Pepijn. Pepijn stond eerder in het voorprogramma van Tim Knol en Douwe Bob. 

Lysa Anne

Lysa Anne is een singer-songwriter op gitaar en wilt haar luisteraars meenemen in haar wereld. Met haar melancholische, identieke en betekenisvolle songs hoopt ze haar publiek mee te slepen in haar verhalen.

Eyes of Ruby

Doe je ogen dicht, haal diep adem en bekijk de wereld door "Eyes of Ruby". Ze nemen je mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen. Mooie, pure, lieve liedjes. Met slechts een gitaar, piano en de prachtige stem van Ilia brengen ze het publiek tot stilzwijgen. 'Eyes of Ruby' is: Ilia Timpanaro: zang, piano Lindy Janssen: Gitaar

Wellicht vind je ook interessant

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

di 22 jan 2019

Kansen voor naoorlogse wijken

Stad van Morgen #5

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord