woensdag 22 januari 2020

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

20:00
aanvang
22:20
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

20:00 – 20:40: Romi Brasil
20:50 – 21:30: Eye of NARA
21:40 – 22:20: FADOpelos2

locatie
woensdag 22 januari 2020

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede en vierde woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk.

Singer-songwriter Romi Brasil vond een thuis in vele landen. Ze studeerde muziek in Rio de Janeiro, verhuisde later naar Portugal en Spanje, waarna ze in Nederland een nieuwe thuis vond. In haar eigen werk wint haar Braziliaanse roots het, met traditionele samba en bossa nova.

Duo Eye of NARA bezingt hun gevoel en kwetsbaarheid. Dit vindt naar eigen zeggen weerklank in genre Eclectic Alternative. Inclusief een gitarist met een rhodes-klank doen hun songs denken aan Portishead met een knipoog naar Radiohead.

Duo FADOpelos2 bestaat uit de Nederlandse Iris en Portugese Tiago. Dat muziek een universele taal is bewijst de Portugese fado muziek; de taal hoef je niet te begrijpen om geraakt te worden door deze muziek bomvol emotie. Laat je meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

Wil jij optreden op Rabo Open Stage? Meld je aan!