Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20:00 Plain Talk
21:00 maeve
22:00 Siberian Oxygen

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Plain Talk is een songwriter duo geworteld in eenvoud en plezier. Twee songwriters, HSTR en Ellis Newman - die beiden hun muzikale weg al vonden als soloartiest, bundelen hun krachten in dit unieke project. De kern van het project zit in de naam: transparante en intieme liedjes over persoonlijke verhalen. Plain Talk maakte in 2023 hun debuut als winnaar in het radioprogramma ‘Het Beste Liedje uit Eigen Land’ op NL Music. Hun grote inspiratiebronnen zijn Ben Abraham, I’m With Her, Lizzy McAlpine en Sara Bareilles.

De non-binaire singer/songwriter/producer maeve gebruikt hun songwriting om hun gevoelens en gedachten uit te drukken in muziek. Hun eerste singles waaronder Ecstasy, blank en relax. just relapse:) zijn wat van de eerste nummers die hen heeft geschreven in en rondom therapie, die hen live aanvult met nieuwe, onuitgebrachte nummers. Met hun diepe, kwetsbare en emotionele teksten raakt hen hun luisteraars, die een gevoel van connectie overhouden.

Siberian Oxygen staat garant voor ingetogen songs die voor deze editie van The Intimate Sessions in een speciaal akoestisch jasje worden gestoken. De zeskoppige indiefolkband uit Utrecht snijdt de nodige actuele thema’s aan zoals klimaatverandering, mobieltjesverslaving en onthaasting. Nadat in het najaar van 2022 de EP ‘Time for delay’ werd uitgebracht, werkt Siberian Oxygen inmiddels alweer hard aan nieuwe songs. Inspiratiebronnen: Damien Rice, Phoebe Bridgers en Angus & Julia Stone.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons