Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:00 Louise de Lune
20:50 Lewin
21:40 The Coo

Locatie
Rabo Open Stage

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


The Coo is het ultieme schoolvoorbeeld van de verbindende kracht van muziek, als duo bestaande uit een Amsterdammer en Londenaar aan weerszijde van Het Kanaal. Blij dat de twee tóch samen zijn gekomen kunnen we zeker zijn, want met hun tweestemmige harmonieën - geïnspireerd door grootheden als Carole King en Crosby, Stills, Nash & Young - heeft dit tweetal veel in hun mars.

Louise de Lune is bijna net zo divers als haar woonplaatsen; de singer-songwriter is opgegroeid in Duitsland, nu woonachtig in zowel Nederland als Spanje. Met haar cover van 'Feel' van Robbie Williams ging ze al viral met meer dan 100K views op YouTube, maar ook in het klein weet Louise de Lune te raken. Beïnvloed door Lianne la Havas, Fleet Foxes en Laura Marling brengt ze haar eigen mix van folk en jazz.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons