Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20:00 Alida
20:50 De As
21:40 tba

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis - tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

De Rabo Open Stage is vernieuwd! Sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten ons kleinste podium in de centrale hal, bestemd voor aanstormend talent. En die concerten bleken in het verleden zo’n succes, dat het podium letterlijk uit zijn voegen barstte. Afgelopen maanden kreeg de open stage daarom een volledige metamorfose.

Vanavond schijnen drie singer-songwriters elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op woensdag. De avonden zijn gratis toegankelijk.

Vanuit stilte en sereniteit laat Alida je kennismaken met het ondergrondse – dat wat onder de oppervlakte verborgen ligt. Bij het vallen van de nacht ontdek je haar ingetogen songs, welke al een plek in de speellijsten van Radio 1 & 2 verdienden.

Onder de vleugels van de Amsterdam Songwriters Guild betreedt singer-songwriter De As de Nederlandse podia. In onze eigenste moedertaal toont hij zich als een echte volksman met zijn smartlappen, maar ook rock en blues passeren de revu vanavond.