Rabo Open Stage: The Intimate Sessions - TivoliVredenburg
Naar agenda
woensdag 13 september 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

gratis

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
Robbert Redert, Twin Waves, Richard Cejes
aanvang
20:00
singer-songwriterRabo Open Stage

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk. Meer informatie over de Rabo Open Stage vind je op deze pagina.

Robbert Redert

Singer-songwriter Robbert Redert groeide op met de gitaargeluiden van The Rolling Stones en The Beatles. Naast de inspiratie die hij daar uithaalde, is zijn muziek ook beïnvloed door de bluesmuziek en het gitaarfenomeen John Mayer. Begin mei kwam zijn debuut EP “Fool” uit die live werd opgenomen in Kytopia. Tijdens de Intimate Sessions speelt Robbert Redert naast de EP ook nieuw werk.

Twin Waves

Twin Waves is een project van Stijn Grul en Diederick van Rijsewijk. Ze zitten samen op het conservatorium van Utrecht in een vooropleiding jaar voor de studie Musician 3.0. Met z’n tweeën maken ze experimentele popmuziek met een intieme sfeer.
 

Richard Cejer

De Britse Richard Cejer schrijft nummers die raakvlakken hebben met verschillende genres: pop, folk, hip-hop, indie en zelfs metal. Cejer stond in het voorprogramma van onder andere Less Than Jake, Zebrahead en High Hazels. Aan het einde van deze zomer zal hij een serie EP’s uitbrengen. 

 TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!

Wellicht vind je ook interessant

do 6 dec 2018

Nederlands Kamerkoor & De Warme Winkel

Gesualdo in de Stadsschouwburg

di 10 apr 2018

Het Grote Iran College

di 27 mrt 2018

Femke Halsema over Vrijheid

Opening Vrijheidscolleges 2018

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord