Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:00 Martin B. Kaufmann
20:50 Ismena
21:40 Niels Jansen

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Martin B. Kaufmann is een zanger/gitarist en songwriter uit Utrecht. Hij brengt vanavond zijn grote eerste liefde naar ons podium: zijn muziek. Hij komt met zijn eigen repertoire en covers van Leonard Cohen, Johnny Cash, John Prine,  jazz ballads en nog veel meer.. Met zijn warme stem weet hij een gevoelige snaar te raken bij het publiek.

Ismena is een 24 jarige indie artiest. Ze komt met een dromerige, melancholische nummers over liefde, de dood en het nut van het bestaan. Onlangs heeft ze een soloalbum opgenomen, waar haar zwaarmoedige sound centraal staat. Ze heeft inmiddels op verschillende podia gespeeld en gast bij meerdere radiostations.

Niels Jansen. Naast zijn baan als Brand Manager zet Niels Jansen zijn creativiteit graag in voor het schrijven van Soul/R&B muziek. Hij zou dit uiteindelijk willen doen voor professionele artiesten, waar al wat eerste contacten zijn gelegd. Deze avond klimt Niels graag zelf het podium op om wat van zijn eigen nummers te spelen middels piano en zang, alsook een paar covers van invloedrijke artiesten

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons