Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20:00 Een Kasper
20:50 The Worried Man
21:40 Dialorian

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Een Kasper is een Nederlandse singer-songwriter die zijn persoonlijke ervaringen deelt, van het mooie tot het lelijke, met eerlijkheid en kwetsbaarheid. Zijn werk gaat over liefde, verlies en de strijd om jezelf te vinden.

The Worried Man is een jonge songwriter uit Valencia, Spanje, die momenteel gevestigd is in Amsterdam. Zijn liedjes zijn geschreven in het Catalaans en Engels. In zijn muziek hoor je invloeden van Bob Dylan terug.

DIALORIAN is een singer-songwriter en performing artist gebaseerd in Rotterdam. Ze schrijft teksten die rechtstreeks uit het hart komen. DIALORIAN pakt haar publiek in door middel van een pure, energieke en persoonlijke performance. Als songwriter schrijft DIALORIAN nummers binnen verschillende genres.

https://www.youtube.com/watch?v=c51DC6rsUZ0

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons