Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

20:00 Joan Ellen
20:50 Selwyn

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Gratis

Twee singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


In 2019 begon Joan Ellen, singersongwriter uit Nijmegen, aan haar solo avontuur. In Kleve (Duitsland) won zij toen de singersongwriter contest van Culucu en mocht zij het festival Blues in Zyfflich openen. Ook speelde ze in verschillende voorprogramma’s van onder andere Lakshmi en Joris Linssen & Caramba. Voorheen werd ze vooral door folkmuziek beïnvloed maar na een muzikale reis naar o.a. Nashville, Memphis en New Orleans is de blues terrein in haar hart aan het veroveren. Vanavond speelt ze samen met 2 backing vocalisten en violiste en bassist.

Selwyn is een zanger & pianist uit Haarlem. Nadat hij zang en piano had gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam begon Selwyn zijn eigen stijl te definiëren door pop liedjes met volledige producties te schrijven op een piano en loopstation. Selwyn zet een volledige show neer met zijn stem, keyboard en loopstation. Zij muziek bestaat uit catchy pop nummers met een dansbare beat tot warme ballads.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected]

Mail ons