Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:50 Estée Moïse

21:40: Billy Bray Band

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

 

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Estée Moïse is een 19 jarige singer- songwriter uit Zwijndrecht die op dit moment hard aan de weg timmert. Op 26 November heeft ze haar eerste single 'De Sprinter' uitgebracht. Dit liedje gaat over een liefdesrelatie op papier gekomen tijdens het reizen met het openbaar vervoer in de Sprinter. Estée haalde haar inspiratie uit de diverse muziekgenres van haar opa die ze vanaf kinds af aan meekreeg. De onderwerpen die Estée tijdens het schrijven aan bod brengt zijn gebeurtenissen uit haar eigen belevingswereld en ervaringen die ze zelf meegemaakt heeft.Voor dit jaar en komend jaar ligt er veel nieuwe muziek klaar om uit te brengen en zal er een EP volgen.

Billy+Bray Band is dé NEWcountryband uit Nederland rondom zanger Willem en zangeres Bianca. Het is hun missie om de countrysound van nu uit Nashville naar Nederland en Europa te brengen. Zij beschikken over eigen werk maar spelen  in hun set ook covers. Hun werk is te typeren als een unieke combinatie van New Country en Americana, vermengd met Pop- en Southern Rock elementen en af en toe een knipoog naar de meer traditionele country. Met de band ben jeverzekerd van een energiek live-optreden met mooie harmonieën en ijzersterk gitaarwerk, ondersteund door de power van een stevige ritmesessie. Regelmatig doen zij echter ook (semi-) akoestische sessies in een meer intieme setting.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons